• Acasa
 • Declaratii de dragoste
 • Mesaje noapte buna
 • Mesaje buna dimineata
 • Mesaje de iertare
 • Mesaje de dor
 • Toasturi nunta
 • 1
  Happy New Year

   

   

   
  Mesaje si felicitari de anul nou pentru persoanele dragi, mesaje de anul nou, felicitari de anul nou, mesaje cu anul nou, felicitari cu anul nou, mesaje pentru anul nou, felicitari pentru anul nou, mesaje de anul nou noi 2014, felicitari de anul nou 2014, felicitari frumoase de anul nou, sms frumoase de anul nou 2014, felicitari de revelion, mesaje de anul nou, happy new year!
  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 

  Astazi se mai termina un an, un an care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine - iar cineva abia asteapta.
  Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun! Lasa-te cuprinsa de fericire şi bucurie .. iarta .. zimbeste .. exprima-te .. relaxeaza-te .. respira profund .. iubeste! Fie ca gindurile bune sa-ti devina realitate, visele sa ti se materializeze, prietenii adevarati sa-ti ramina mereu aproape, iar dragostea sa-ti fie cea pentru care merita sa traiesti o viata, o imbratisare virtuala si La Multi Ani! Bonne Annee! ps. sigur si bacul sa-l treci cu brio! )                    


  In sacul lui Mos Craciun, sa gasesti tot ce-i mai bun, o ghirlanda de iubire, globuri mari de fericire, o steluta cu noroc si pe cei dragi la un loc. La Multi Ani, Sarbatori fericite!


  La Multi Ani cu sanatate! Un An Nou cum va doriti. Oameni dragi mereu aproape. La multi ani, toti fericiti!


  Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi îţi deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!  Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an.


  Mult belsug in casa, Painea mai gustoasa, Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, Bucurie, gand curat.La multi ani!


  Astazi se mai termina un an, un an, care pe cineva l-a facut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine - iar cineva abia asteapta.
  Si cum nu ar fi acest an pentru tine, iti doresc ca anul urmator sa fie mai bun, de 2 ori mai multi bani, de 3 ori mai multi prieteni, de 4 ori mai multa bucurie, de 5 ori mai multa dragoste, si o multime infinita de fericire!
  La multi ani scumpii mei prieteni!!!


  Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca pace in suflet, mult noroc in actiune, planuri grandioase in ratiune si multa iubire in inima!Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Mulţi Ani!
  Sa ai parte in  noul an care vine numai de realizari si impliniri. Sa gusti din fructul dulce pe nume dragoste, .. sa ai in preajma ta persoane adevarate, care iti vor fi aproape oricind! La Muti Ani !!!


  Fie ca in anul care vine zi de zi pentru tine sa fie o sarbatoare, dimineata sa te trezesti cu zimbetul pe buze, ziua sa o petreci cu buna dispozitie si momente de neuitat, iar seara sa adormi cu planurile realizate. Iar daca se intimpla sa nu adormi, atunci iti urez sa ai parte de nopti furtunoase si fierbinti!
  La multi ani !!!


  Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii. Tutunul cauzează cancer. Consumul de zahăr provoacă diabet, sarea provoacă hipertensiune, iar grăsimile duc la creşterea colesterolului! Na! La Mulţi Ani acum :D


  Din ciresul vesniciei s-a mai scuturat o floare,dupa ce-a visat sub lunadupa ce-a suras sub soare.dar in locul celei duse,alta floare vine acum,sufletul sa ni-l imbete cu nemaigustat parfum.Imbracati al vostru suflet in vesmant de sarbatoare si primiti cu bucurie,de la mine o urare:LA MULTI ANI!


  A mai trecut un an in calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristete, reusite sau dezamagiri. Insa fie ca anul care pleaca sa ne fi intarit si dat putere ca in anul care vine sa trecem cu usurinta de momentele neplacute, sa gindim doar pozitiv, sa avem dorinta de a munci si ajunge unde ne-am dorit si de a ne iubi persoanele dragi cu mai multa pasiune decit am facut-o pina acum!Un an nou fericit!  Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!

  Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6

  NU ezita - Felicită aproapele! Făi o declaratie de dragoste! Trimitei un mesaj!

  Meniu
  Folositor
  Raspindeste

   


  Total online: 8
  Vizitatori: 8
  Utilizatori: 0